Speel-o-theek
Beste Baasjes,

Uniek in Nederland! Wie kent niet de spelletjes uitleen voor de kids?

Nu voor alle honden die uitgekeken zijn op hun speelgoed. Uitgeweest en nog niet moe..... U heeft een nieuw speeltje gezien maar weet niet of uw hond het wel leuk vindt? Op zoek naar hersengymnastiek voor uw hond? U wilt wel iets met de hond doen maar even niet in staat tot een goede wandeling? Samen spelen met uw hond?

Dat kan……… De oplossing is de SPEEL-O-THEEK!

U hoeft geen klant te zijn van de hondenuitlaatservice om lid te worden, iedereen is welkom. Na inschrijving bent u lid en kunt u, indien gewenst, elke 3 weken een spelletje komen lenen. Uw hond blijft geinteresseerd omdat er steeds een nieuw speeltje verschijnt. U kunt uitproberen of dit nu het favoriete speelgoed wordt of dat u toch iets anders wilt.

Vrijwel alle speeltjes die in de speel-o-theek beschikbaar zijn kunt U ook bij KiniK aanschaffen.

Geprobeerd wordt om zoveel mogelijk verschillende, niet alledaagse, speeltjes in het bestand te krijgen.
Een groot gedeelte van de aanwezige spelletjes vragen "denkwerk" van uw hond. Gebleken is dat als een hond zijn hoofd moet gebruiken, hij veel vermoeider is dan van een urenlange wandeling.

Overactieve honden die zich moeten concentreren zullen na een "speelkwartiertje" uitgeblust in slaap vallen. U verstevigt de binding met uw hond doordat u samen met hem speelt. Het is een genot om te zien hoe de hond allerlei capriolen uithaalt om dat gekke spelletje te kunnen volbrengen. Heeft u een hond die om medische redenen het even rustiger aan moet doen? Of de senior die wat stijver en strammer wordt maar zeker nog niet is uitgerangeerd....!

Er zijn GEEN redenen om uw hond dit leuks te onthouden, VELE redenen om direkt lid te worden.SPELREGELS
1. Het lidmaatschap loopt per jaar. Indien u lid wordt in de loop van het jaar betaalt u vanaf de maand van inschrijving t/m de twaalfde maand van het daarop volgende jaar en wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Bij inschrijving wordt ongeacht de datum uitgegaan van volle kalendermaanden. Lidmaatschap kost 15,50

2. Bij inschrijving dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en contant te betalen.

3. Het reglement krijgt u bij inschrijving uitgereikt. Op verzoek wordt dit voor inschrijving toegezonden. U wordt geacht van de inhoud op de hoogte te zijn bij gebruik van de speel-o-theek.

4. Maximaal 3 weken uitleentermijn, op verzoek verlenging mogelijk. U kunt het spelletje aanschaffen of later opnieuw lenen. U kunt een spel wel reserveren, zodra het in de uitleen retour is krijgt u een berichtje.
Uitleengeld is 2,50 per week. Klanten van KiniK Hondenuitlaatservice krijgen korting.


5. Speluitleen is alleen mogelijk NA BETALING VAN EEN BORG. Zonder borg, GEEN uitleen! Borg is 35,-

6. Spellen worden alleen meegegeven op vertoon van uw lidmaatschapskaart, deze is persoonlijk en niet overdraagbaar aan een ander. Gekoppeld hieraan betekent dit dus dat de spellen NIET meegegeven worden aan uw kinderen of een ander persoon dan uzelf.

7. Voor of op de laatst maximale uitleendag dient u er zorg voor te dragen dat het spel in een goede staat retour komt. Indien u de uitleentermijn overschrijdt volgt GEEN boeteregeling maar zal het spel als GEKOCHT worden beschouwd en zal de borg gebruikt worden voor de aanschaf van een nieuw spel.

8. Voor het gebruik van de spellen dient u controle te hebben over het gedrag van uw hond. Dit betekent dat het spel alleen onder toezicht van een volwassene gespeeld kan worden, u kunt de hond er niet mee alleen te laten. Omdat de aard van de meeste spellen zo is dat er geen reparatie kan plaatsvinden, zal bij ernstige SCHADE of vermissing van (vitale) onderdelen de borg gebruikt worden voor aanschaf van een NIEUW spel.

Met nadruk wordt gewezen op het feit dat dit slechts enkele regels zijn. Voor de volledigheid wordt verwezen naar het betreffende reglement.Vrijwel al het speelgoed is ook aan te schaffen bij ons. Op de pagina HERSEN-
KRAKERS kunt u zien wat er in de speel-o-theek beschikbaar is en wat de kosten zijn van een spel.
Indien u geen lid bent van de speel-o-theek kunt u de spellen alleen maar aanschaffen en NIET uit proberen.
LOCATIE WADDINXVEEN
Bonenakker 26
2743 DV Waddinxveen
06-55784531
OPENINGSTIJDEN:

(Belt u altijd even voorafgaand aan uw komst, ivm onverwachte zaken/calamiteiten komt u anders voor niets)


Ma.   17.00 - 19.00

Woe. 17.00 - 19.00

Of na tel. afspr.
U lead
Startpagina