In Memoriam
Op deze pagina een eerbetoon aan de honden die tot het laatst aan toe met de uitlaatservice zijn meegegaan. Tot het eind hebben ze genoten!
Gewoon aan deze kant van de hemel is er een plek die de Regenboog-Brug wordt genoemd.

Wanneer een dier sterft, dat heel dierbaar is voor iemand hier, dan gaat dit huisdier naar de Regenboog-Brug.
Daar zijn grasvelden en heuvels voor al onze speciale vrienden zodat ze samen kunnen rennen en spelen.
Daar is een overvloed aan eten, water en zonneschijn en onze vrienden hebben het warm en behaaglijk.

Alle dieren die ziek of oud waren, worden weer gezond en vitaal, zij die gewond of verminkt waren, worden weer heel en sterk, net zoals wij hen herinneren in onze dromen van de dagen en tijden die voorbij zijn.
De dieren zijn blij en tevreden, behalve voor een kleinigheid, ze missen allemaal iemand die voor hen heel dierbaar is en die achter moest blijven.

Allemaal rennen en spelen ze samen, maar er komt een dag dat er plotseling één stopt en in de verte staart. Zijn heldere ogen staan gespannen, zijn enthousiast lichaam beeft. Plotseling begint hij weg te rennen van de groep, vliegend over het groene gras dragen zijn poten hem sneller en sneller.

Jij bent gezien en als je eindelijk je speciale vriend ontmoet, omhels je elkaar in een vreugdevolle hereniging om nooit meer gescheiden te worden.
Gelukkige kusjes regenen op je gezicht, je handen liefkozen zijn geliefde kop en jij kijkt opnieuw in de vertrouwde ogen van je huisdier, die al zolang uit je leven weg was, maar nooit uit je hart.

Dan gaan jullie samen over de Regenboog-Brug.....
Regenboog-Brug
Casper
Jordi
Max
Ramses
Orna
Muppeth
Nosey
Tarzan
Sep
Sammy
Xero
Hoover
Balou
Balou
Phumba
Zoef
Bandit
Whoopi
Simba
Simba
Startpagina
Hersenkrakers hond